Ηράκλειο Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
ηρακλειο ενοικιασεις αυτοκινητων
 

H Loggetta Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στο Ηράκλειο είναι ένα από τα πιο σεβαστά ονόματα όταν πρόκειται για υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Ηράκλειο. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πολλά χρόνια εμπειρίας στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Ηράκλειο. Εάν ψάχνετε για τις καλύτερες και πιό αξιόπιστες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στη Κρήτη , δεν χρειάζεται να πάτε μακριά. Έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Γιατί θα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στη Loggetta ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Ηράκλειο;

Loggetta Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στο Ηράκλειο

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το γραφείο μας για τους εξής λόγους:

 • Διαθέτουμε 2 γραφεία για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κρήτη:

  α. Το κεντρικό μας γραφείο στο Ηράκλειο, που βρίσκεται στη βόρεια Κρήτη για εύκολη πρόσβαση σε όλες τις μεγάλες πόλεις (Χανιά, Ρέθυμνο, Αγιος Νικόλαος, Σητεία), τις τουριστικές περιοχές (Χερσόνησος, Μάλια, Γούβες, Αγια Πελαγία) και τα αξιοθέατα όπως τα Μινωικά Παλάτια στην Κνωσό και στα Μάλια.

  β. Δεύτερο γραφείο στο Καλαμάκι, που βρίσκεται κοντά στα Μάταλα, τη Φαιστό και τη Γόρτυνα, στο κέντρο της νότιας Κρήτης. Στη νότια Κρήτη θα βρείτε θαυμάσιες παραλίες, γραφικά χωριά, μοναστήρια και αρχαιολογικούς χώρους, χωρίς την πολυκοσμία της βόρειας ακτής.
 • Διατηρούμε έναν στόλο με 80 αυτοκίνητα με ποικιλία τιμών και για κάθε προτίμηση. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα υπάρχουν πάντα διαθέσιμα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην επόμενη επίσκεψή σας στο Ηράκλειο.
  Επιπλέον, μπορούμε να προσφέρουμε το μοντέλο του αυτοκινήτου που θέλετε, είτε πρόκειται για ένα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή με αυτόματο, ένα αυτοκίνητο για πάνω από 5 επιβάτες, ένα οικονομικό αυτοκίνητο για την πόλη ή ένα τζιπ για οδήγηση σε δύσκολους δρόμους στην Κρήτη.
 • Διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, τα οποία είναι μοντέλα από το 2007 έως το 2010, και όλα καλά συντηρημένα. Όταν ενοικιάζετε αυτοκίνητο από εμάς, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οδηγείτε με απόλυτη σιγουριά και ασφάλεια. Η δική σας ασφάλεια και ευχαρίστηση όταν οδηγείτε στο Ηράκλειο, ή οπουδήποτε αλλού στην Κρήτη, είναι η δική μας επιβράβευση.
 • Σε περίπτωση ενός μηχανικού προβλήματος ενώ οδηγείτε ένα από τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μας, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς. Το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας θα επισκευαστεί το ταχύτερο δυνατόν, ή θα αντικατασταθεί με ένα άλλο.
 • Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια ενώ βρίσκεστε στο δρόμο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οδική Βοήθεια της Έλπα, της οποίας η Loggetta - ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Ηράκλειο είναι μέλος. Η Οδική Βοήθεια είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα για κάθε αυτοκίνητο του στόλου μας κοντά στο Ηράκλειο ή οπουδήποτε στην Κρήτη.
 • Η εταιρία μας Loggetta - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στο Ηράκλειο προσφέρει πάντα προσιτές τιμές. Επίσης σας προσφέρουμε παράδοση και παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή στην Κρήτη.

Η ποιότητα στις υπηρεσίες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο Ηράκλειο είναι η βασική μας προτεραιότητα και χαιρόμαστε κάθε φορά που κάνουμε τις διακοπές στην Κρήτη πίο ευχάριστες.NOI PARLIAMO ITALIANO NOUS PARLONS FRANCAIS WIR SPRECHEN DEUTSCH WE SPEAK ENGLISH
προγραμμα δικτυωθειτε
αγγλικα ελληνικα ιταλικα γερμανικα